Hjem Om meg

Om meg

Jeg er 33 år, utrolig disiplinert og et stort konkurransemenneske. Jeg har tidligere spillet bordtennis på meget høyt nivå, som jeg stoppet med da jeg flyttet til Nord-Norge i 2012. Igjennem min bordtennis karriere nådde jeg å spille i den beste divisjons rekke i Danmark, Norge og 1.divisjon i Sverige. Igjennom min tid som bordtennis spiller har jeg reist en del og spillet diverse turneringer i Europa og på treningsleir i Kina tilbake i 2006. Jeg satset 100% på sporten og det har vært med til å forme min aktive livsstil, og innstilling til å nå de mål jeg har satt for meg (og stadig setter).

Da jeg flyttet til Nord-Norge var det ikke mulig å fortsette med å spille bordtennis, så jeg søkte derfor etter en annen sport som kunne ha min interesse. Dette ble innebandy sammen med vennene og familie. Jeg har alltid synes bra om løping for å holde meg i form ved siden av sporten. Dessverre begynte jeg i 2013 å få vondt venstre fot/skinneben etter løpeture på asfalt og hårdt underlag, og måtte ofte holde 1-2 ukers pause etter en løpetur.
Jeg måtte tenke ut av boksen og det var her terreng- og fjelløp kom inn i bildet. Naturen og det «myke» ujevne underlag gjorde at jeg ikke lenger fikk vondt etter en løpetur.

Siden min første løpetur i terrenget har min interesse gradvist blitt større og større. I dag kombinerer jeg terreng- og fjelløp, og er blitt en livsstil, en pasjon for meg ved siden av familielivet. Vesterålen er et paradis, en perle for en fjelløper med dens unike fjellandskap som er skreddersyet for sporten. Det er en fornøyelse, ren nytelse å løpe i disse omgivelser. Ikke én fjelltur er den samme, aldri!

Jeg er bosatt på den sørlige del av Langøya med fjellet Hallartinden som min «bakhage». Dette fjellet er derfor også min faste treningsplass i hverdagen, når det ikke er tid til å ta på lange fjellturer. I helgen derimot kjører jeg mot nye fjelltopper, nye utfordringer, og kjører ofte timer for å komme til et nytt spennende område som jeg kan utforske.

Mitt helt store idol innenfor terreng-, ultra- og fjelløp er Kilian Jornet. Han anses for å være den beste i verden, alt han stiller opp i vinner han. Han er en kjempe inpirasjon for meg.

Om meg - Stålberget - Kenn Løkkegaard